De trouwreportage
Een bruiloft is zo’n dag die je nooit meer vergeet. Een dag vol met
emoties, liefdevolle en leuke momenten, waar jullie omringd zijn met al jullie dierbaren. Met veel zorg hebben jullie de dag samengesteld, een mooi pak en/of een prachtige jurk uitgezocht en een fantastische locatie gekozen. Om de herinnering aan deze dag voor altijd levendig te houden,maak ik op deze dag graag een sfeervolle fotoreportage.

Kennismakingsgesprek voorafgaand van de bruidsreportage
Zodra jullie contact met mij opnemen, plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Dit kan bij jullie of bij mij thuis zijn. We bespreken jullie wensen voor deze speciale dag, zoals de bruidsreportage, de locaties, een trouwalbum, de uitnodigingskaart en we nemen de planning door. Na dit gesprek is het mogelijk een optie te nemen op jullie gewenste datum.
 
Pakketten bruidsfotografie
Ik bied verschillende pakketten aan. Als fotograaf hecht ik veel waarde aan een complete fotoreportage. Om deze reden beginnen mijn pakketten bij 6 uur fotografie en mijn losse reportages bij 5 uur fotografie op jullie bruiloft. Ik vind het belangrijk dat alle mooie en belangrijke momenten vastgelegd worden, zodat jullie nog jaren nagenieten van de foto’s.

De foto’s na de bruidsreportage
Na 4 tot 6 weken ontvangen jullie de foto’s (JPG) in groot formaat. De foto’s zijn zorgvuldig nabewerkt en zonder watermerk.